Μια
απολαυστική και πανεύκολη συνταγή από τη Μικρασία
σάς προτείνει σήμερα το pontos-news.gr, όπως την παρουσίασε σε εκπομπή της η Μαρία Εκμεκτσίογλου.
σάς προτείνει σήμερα το pontos-news.gr, όπως την παρουσίασε σε εκπομπή της η Μαρία Εκμεκτσίογλου.
ΥΛΙΚΑ
- παστουρμάς
- 6 αυγά
- 1 κρεμμύδι
- 2 πιπεριές πράσινες καυτερές
- 4 ντομάτες
- πιπέρι, αλάτι, μπούκοβο
- βούτυρο, λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια.
- Ζεσταίνουμε λίγο λάδι και ένα κομμάτι βούτυρο στο τηγάνι. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ψήνουμε καλά, κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πιπεριές και τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη.
- Μόλις καφετίσει το κρεμμύδι βάζουμε τις πιπεριές. Κόβουμε τον παστουρμά σε κομμάτια και τον βάζουμε στο τηγάνι και ψήνουμε για περίπου 2΄. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε την ντομάτα.
- Ανακατεύουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά από την ντομάτα. Βάζουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και μπούκοβο.
- Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ τα χτυπάμε και τα ρίχνουμε στο μίγμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου