ΥΛΙΚΑ
- 1 ποτήρι πλιγούρι
- 2 κουταλιές αλεύρι
- 1 κρεμμύδι, τσιγαρισμένο με 3 κουταλιές σησαμέλαιο
- 2 κ.σ. πολτό ντομάτας
- κόκκινο πιπέρι
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουσκεύουμε το πλιγούρι σε χλιαρό νερό. Το σουρώνουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κόκκινο πιπέρι και το αλάτι.
- Ζυμώνουμε τα υλικά και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος φουντουκιού.
- Τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, όπου έχουμε βράσει το τσιγαρισμένο κρεμμύδι με τον ντοματιπολτό.
- Αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου