Υλικά
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 κουτ. γλ. κύμινo
1/4 κουτ. γλ. κανέλα
αλάτι,πιπέρι
1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
3-4 ντομάτες ώριμες
λίγο λάδι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις ντομάτες στοn τρίφτη ή στο multi. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το λάδι να κάψει και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Μόλις ροδίσει,ρίχνουμε τη σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά.Όταν αρχίσει να κοχλάζει,χαμηλώνουμε στο 2
(πιο κάτω από τη μέτρια φωτιά,σιγανή) και το βράζουμε για 20 –30 λεπτά, ανακατεύοντας κατα διαστήματα.
Καλή Επιτυχια!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου