Υλικά
- ελαιόλαδο
- 500γρ. ψίχα γλυκιάς κολοκύθας (λεπτοκομμένης)
- 250γρ. χαλούμι σε μκρές φέτες
- 150γρ. σπανάκι
- 1/2 φλ.καρύδια
- 2 κ.σ. ηλιόσποροι
- 1/4 φλ. φύλλα μαϊντανού
- 1 κ.σ.κόκκινο ξύδι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής
- Αλείψτε ένα σκεύος με λάδι. Θερμάνετε σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια ψήστε την κολοκύθα για 3 με 4 λεπτά και από τις 2 μεριές μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια ψήστε ελαφρά το χαλούμι μέχρι να ροδίσει..
- Προσθέστε το χαλούμι, το σπανάκι, τα καρύδια, τους ηλιόσπορους και το μαϊντανό στην κολοκύθα.
- Ανακατέψτε το λαδόξυδο σε ένα βαζάκι προσθέτοντας και αλατοπίπερο.
- Περιχύστε το μίγμα της κολοκύθας με το λαδόξυδο, ανακατέψτε καλά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου