Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Μυζηθροκεφτέδες

 


Πολίτικες κροκέτες


Υλικά

25 κεφτεδάκια
  1. 1/2 κιλό μυζήθρα
  2. 1 ξερό κρεμμύδι ή 3 φρέσκα
  3. 2 κ.σ. βούτυρο
  4. 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
  5. 3 αυγά
  6. Άνιθο, μαΪντανό (προαιρετικά)
  7. αλάτι
  8. Βούτυρο ή ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το βούτυρο

  2. Προσθέτουμε άνιθο, μαϊντανό, αλάτι και κατεβάζουμε το τηγάνι απ'τη φωτιά.

  3. Ρίχνουμε τη μυζήθρα τριμμένη, τη φυγανιά, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και ζυμώνουμε.

  4. Πλάθουμε κεφτεδάκια, ρολάρουμε -αν θέλουμε- πάλι σε φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ή βούτυρο.

tahitian
Δημοσιεύθηκε από
tahitian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου