Υλικά
25 κεφτεδάκια
-
1/2 κιλό μυζήθρα
-
1 ξερό κρεμμύδι ή 3 φρέσκα
-
2 κ.σ. βούτυρο
-
1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
-
3 αυγά
-
Άνιθο, μαΪντανό (προαιρετικά)
-
αλάτι
-
Βούτυρο ή ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
-
Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το βούτυρο
-
Προσθέτουμε άνιθο, μαϊντανό, αλάτι και κατεβάζουμε το τηγάνι απ'τη φωτιά.
-
Ρίχνουμε τη μυζήθρα τριμμένη, τη φυγανιά, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και ζυμώνουμε.
-
Πλάθουμε κεφτεδάκια, ρολάρουμε -αν θέλουμε- πάλι σε φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ή βούτυρο.
Δημοσιεύθηκε από
tahitian
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου