Κλασσική αγαπημένη συνταγή απο τη Βέφα Αλεξιάδου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο χρόνος για το σιρόπιασμα είναι ενδεικτικός. Μπορεί να τα θέλετε πιο σιροπιασμένα οπότε θα πρέπει να τα αφήσετε
λίγο παραπάνω.Αν θέλετε να παραμείνουν κριτσανιστά μην τα
σκεπάσετε. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
30 Minutes
13 φωτοσχόλια
Υλικά
-
500 γρ. φύλλο κρούστας
-
1/2 φλ. μαργαρίνη
-
λάδι για το τηγάνισμα
-
Για το σιρόπι
-
2 1/2 κούπες ζάχαρη
-
1 1/2 κούπα νερό
-
1 βανίλια
-
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Δημοσιεύθηκε από
feggaraki
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου