-
250 γρ ρύζι Καρολίνα
-
1 λιτρο φρέσκο γάλα
-
1 φακελακι άνθος αραβοσίτου
-
1 βανίλια
-
1 ξύλο κανέλας
-
1 πορτοκαλι
-
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
Εκτέλεση
-
Προσθέτουμε το γάλα στη κατσαρόλα και ξεκινάμε το βράσιμο προσθέτωντας το ρύζι
-
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε λίγο από το υπάρχον γάλα το άνθος αραβοσίτου, τη βανίλια,χυμό από το πορτοκάλι (αν είναι πολύ ζουμερο το ένα "καπάκι")και τα προσθέτουμε στη κατσαρόλα μας όλα να βράσουν
Δημοσιεύθηκε από
Φωτεινή Αργκάν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου